Vi vil vise bilder frå Gullgraving og film /opptak frå
Tussa Revyen sin revy med navnet.
"Mykje styr og lite Golj"

Det blir så klart salg av rjømegraut og bacalao
Bål og grilling blir det også.
Vel møtt til en fin sankthanskveld med litt mimring om tida da det var gullfeber på Bjørke.

Dei som er på Bildet.

Frå venstre 1.John Bjørke  2.fagmann frå Sunnmøre Museum (sittende)Navn? 3:Perry Bjørke (sittende)4: Jhonny Mork 5: Ivar Mork 6: Jon Mork (Bokke-jo)        7:Ukjent fagmann 8: ukjend gutt.9:Svein Mork                                                    Eg skal sjekke opp dei ukjende navna då min bor Kjell sikkert veit det.

Det kjem fleire bilde etter kvart og då også med Bondalinger på.                         Eg må scanne dei først og legge dei inn på pc-en

Har nokon bilder frå gullgravinga så håper eg at dere kan sende dei til meg på haukly@c2i.net då eg skal vise bilder på Haukly på jonsokkvelden.

Gullgraving 2