Nærare 30 cm nysnø var det her på Årsethaugen i føremiddag.  Fuglane hadde visst ikkje høyrt på vêrmeldinga for dei virka noko overraska over det som kom ned frå himmelen.  Dette hadde dei nok ikkje rekna med då dei tok laust frå syden ein eller annan plass.  Men kva heiter desse fuglane?  Er det han- eller hofuglar?  Eg veit namna på nokre av dei, men ikkje alle.  Eg nummererer bileta så kan de kome med namn og kjønn i kommentarfeltet under.  Ok?

Nr 1:

IMG_4512 (Large)

Nr. 2:

IMG_4533 (Large)

Nr. 3:

IMG_4529 (Large)

Nr. 4:

IMG_4519 (Large)

Er det forresten mange fuglar her?  Er her ikkje to sortar?

Nr. 5:

IMG_4518 (Large)

Nr. 6:

IMG_4523 (Large)

Nr. 7:

IMG_4526 (Large) (2)

Nr. 8:

IMG_4512 (Large)

Nr. 9:

IMG_4515

Nr. 10:

IMG_4527 (Large)

No er her nok fleire bilete som har same slags fuglar på.  Kvaliteten på bileta er heller ikkje det beste - eg fotograferte gjennom vindauga under helgevasken.  Men vindauget var nok ikkje pussa, nei...  Likevel, dersom de trykkjer på bileta med musepila får det stsor versjon av fotografia og det vert lettare å sjå kva fuglar dette er.  Lykke til.