Jentene var litt stressa og nervøse før kampen mot Sykkylven og det bar kampen preg av.Det vart for mange dårlege pasningar og skudd rett på keeper.           Men det var iallefall spennande. Laga fylgde kvarandre tett og det var jamnt heile vegen. Stillinga i pausen var 7 - 7 og sluttresultatet vart 14 -14. Etter innsatsen er uavgjordt i denne kampen greit. DSCN1693

Bak f.v. Karoline Stokke (2 mål), Liv Grete Stokke ( 2), Jenny Karin Valset, Elisabeth Melle (2), Tiril Holen (3), Ida-Line Åmås (1), Torill Haugen Øye.                           Framme f.v. Malene Aambakk (3), Sara Årseth, Rebekka Stokke, Marita Aklestad (var ikkje med i helga), Else marie Stokke (1).

Neste kamp var mot Rollon og no hadde jentene vakna. Pasningane satt (stort sett) der dei skulle og jentene leia 17 - 9 ved pause. Sluttresultatet vart 28 -13 og det var nok ei vellukka handballhelg for jentene!                                      Måla i mot Rollon: Ida 7, Torill 4, Elisabeth 3, Else Marie 3, Liv Grete 3, Sara 3, Tiril 2, Malene 2, Karoline 1.                                

liv g

Det er veldig kjekt at nesten alle jentene scorar i alle kampane. Her er det Liv Grete som er i aksjon med Jenny som tilskodar.sara

F.v. Liv Grete, Rebekka, Sara, Else Marie og Torill.

(skal prøve å få finare bilder neste gang, dei sprang for fort..)