Jenter 16 Sæbø/Åmdal.

Dette var siste kamp for sesongen og jentene fikk her vise kva dei er gode for. Etter ein samspelt fyrsteomgong kunne jentene gå til pause med fortjent 15-3 leiing. Andre omgong fortsette i same stil, Liv Grete vart takla etter fem min. og måtte forlate bana, men borsett frå det fortsette jentene i same stil og kunne juble over nok ein siger og ein flott sesong!

Målscorarar: Malene 6 mål, Ida 5, Karoline 3, Sara 3, Liv Grete 3, Elisabeth 2, Jenny 2, Tiril 1 og Torill 1.

Forsvar

Else Marie, Rebekka, Sara, Elisabeth, Ida, Torill og Malene i forsvar.

snart mål

I angrep. Sara, Elisabeth, Jenny og Ida.

 

mål

Sara scorar. Karoline, Sara, Jenny og Elisabeth.

Jenter 14.

Untitled-1 copy

Her er Avdelingsvinnarane i pulje J 14  03. Bak f.v. Hanne Stokke, Kristina Hovdenakk, Julianne Sporstøl, Kathrine Brekke (2 mål), Katrine Øue (2 mål), Else Marie Stokke (7 mål).Framme f.v. Malene Aambakk (7 mål), Emilie Ville, Rebekka Stokke, Sunniva Aambakk Bjørkedal ( 1 mål) og Ingeborg Aam. Monica Krøvel, Jeanette Berg manglar.

Også denne kampen var sesongens siste. Jentene  måtte vinne for å verte avdelingsvinnarar noko dei klarte med glans. Det var aldri tvil om kvar sigeren ville havne og pauseresultatet var 12-2. Alle jentene hadde skudd på mål, men ikkje alle gjekk inn. Sluttresultatet vart 19-6 og jentene kunne juble.

Flott jenter!