Nå i disse dager skal det startes opp trening for aldersbestemte lag i fotball. MEN. Vi i fotballgruppa har et problem å slite med. Vi mangler trenere til flere lag.

Derfor vil jeg i disse bygdemobiliseringsdager appelere til folk flest om å gå i seg selv. Spørre seg selv. Er det en liten trenerspire i meg? Kan jeg gjøre en innsats for at Sæbøungdommen skal få ha det tilbudet fortsatt.

Spesielt vil jeg utfordre foreldre til å ta et tak i denne saken. Sæbø er jo som kjent en fotballbygd og det ville jo være trist om vi måtte legge ned fotballen for ungdommen bare pga at vi ikke har trenere nok. For det er det som er alternativet her.

Jeg har selv vært trener et år for et av disse lagene og det er virkelig kjekt. Å få lov til å overvære lagets gledesrus etter en seier, se gleden i deres øyne etter å ha prestert. Eller sitte i bussen etter et tap å se hvor fort disse flotte gutter og jenter kommer seg over et nederlag. Det er noe flere burde prøve.

Skulle det være noen spørsmål eller det er noen som vil hoppe på et år som trener er det bare å ringe meg på 92088252.