Det ligger et solid lag med sne langs veien opp til Standaleidet. Jeg parkerer ved Standalhytta og legger i vei. Temperaturen er -1C og snøen er relativt lett, selv helt nede ved veien. Den er imidlertid dyp, og det er godt jeg har lagret litt ekstra fett i jula.

DSC03659 

Fortsatt er godt stykke igjen

 

På toppen fyker det kraftig. Det er likevel ikke verre enn at jeg kommer meg på selve spissen, men jeg går fort ned igjen.

DSC03665

Fra fingeren mot Sylen og Kolåstinden

Bortsett fra litt fokksne ned til ca 1050m er det pudderføre, 30-40cm.

Jeg får krampe i lårene på vei ned, som vel hører med til sesongens første topptur på Telemark.

DSC03671

Et par hundre meter over Firkanthaugen

Når det gjelder bildene kunne nok Lars Monsen lært meg ett og annet, men dette ga en veldig god start på det nye året..