Dugnad blei det i dag 2/9 og heile 7 stykk møtte opp til dugnaden sjølv om det begynte å regne når vi skulle starte.  

                                                                                                                 Det var en flittig gjeng så vi kom fleire hundre meter opp i Bjørke marka .                                                                                                       Dugnadsgjengen stod på så det var bra at vi tok med en 10 liters dunk med saft                                                                                                              Råsa blei fin på den Strekninga vi fekk rydda i dag                                                                                                               Takk til Dungnadsgjengen som møtte opp.                                                                                                                    Tid for neste dugnad er i skrivende stund ikkje bestemt.                                              

 Helsing Perry Bjørke