Hjørundfjordportalen » Lokalt » Artiklar - Februar 2012 » Ymse

Attende til hovudsida

Artiklar frå Februar 2012 i Ymse

Knut Hustad

19.02.2012

Kan dette vere innbrot i bank?

Kva i alle dagar er det som skjer her? Er det ein lokal Dynamitt-Harry som bryt seg inn i banken, eller er det ein eller annan som er på jakt etter pengar i det gamle postkontoret på Sæbø?

Og no står innbrytaren fram...

Les heile

[1 kommentar]

Emil Riise

17.02.2012

Ein litt uvanlig ferietur

Å skrive har eg aldri vore særlig flink til, men vil likevel prøve å fortelle litt om min litt uvanlige ferie og håpar at kanskje dette kan være med å inspirere andre, som har lyst å prøve noko dei aldri har prøvd før....

Eg var i Thailand (Patong) for første gang i mars 2011. Eg og en kompis reiste ned i 14 dagar, og det vart en typisk guttetur med seine kveldar og lite bading. Samtidig som vi var her nede, møtte vi ein annan kompis av meg som skulle være her i 3 mnd og berre trene Muay Thai (Thai Boksing). Eg må innrømme at 14 dagar på pub vart noko kjedelig, men eg vart nyskjerrig på korleis han andre nytta ferien sin.

Les heile

[3 kommentarar]

Kjell-Johan Aarseth

14.02.2012

Vakre bondalingar i Vilnius

Etter ein reportasje i Møre-Nytt om ein flott damegjeng på tur til vakre Vilnius, tenkte vi å køyre ein eigen vri og sende vakre bondalingar til den litauiske hovudstaden. Det var tid for den årlege gjenforeiningsturen til tidlegare fotballspelarar på Sæbø a-lag. Etter å ha prøvd utanlandstur i høve 10-års jubileet for turane i 2010, var det klart for ny tur utanfor landegrensene, denne gong altså til Vilnius i slutten av oktober.

Les heile

[1 kommentar]