Hjørundfjordportalen » Lokalt » Artiklar - Juli 2010 » Sport

Attende til hovudsida

Artiklar frå Juli 2010 i Sport

Stig Harald Myklebust

28.07.2010

Klart for Sæbø-cup 2010

Komande helg er det igjen klart for den årvisse Sæbø cupen. Dei lokale laga Sæbø, Vartdal, Hovdebygda, Åmdal og eit lag samansatt av tidligare Sæbø spelarar skal prøve å vippe storebror Ørsta ned frå trona. Ørsta har for vane å gå til topps i turneringa, men vi har stor tru på at der er fleire av laga som har spissa forma gjennom sommaren og er klare til å slå Ørsta.

Les heile

Haldis Fiskå Mo

26.07.2010

Vekas måndagstur

Gunnar-råsa/Storenakken er ein fin rundtur for den som er ute etter ein grei ettermiddags- eller kveldstur. No kan vi også ta av mot Hjellen der ei gammal rås har vorte rydda.

Les heile

[1 kommentar]

Alf Ole Aarseth

22.07.2010

KAN VETERANLAGET OVERRASKE I ÅRETS SÆBØCUP ?

Sæbø veteranlag stiller også i år med lag i Sæbøcup i fotball, som vert arrangert neste helg den 31.7-1.8. Veteranlaget var med for første gong i 2008, og synte då at det smått tilårskomne laget slett ikkje vart nokon ”kasteball” i møtet med dei lokale A-laga. I fjor tok veteranane eit kvileår, men i årets Sæbøcup stiller dei opp igjen, klare for å teste ut om veteranbeina held mål. 2 år eldre, og med kjappe unge fotballbein som motstandarar er kanskje ikkje ambisjonane til veteranlaget akkurat å vinne cupen ?

Eller kan veteranlaget mot alle odds overraske ?

Hjørundfjordportalen tok ein prat med administrator for veterangjengen; ”Alf Inge Slinning” for å høyre kva dei sjølve meiner om deltaking i cupen.

Les heile

[1 kommentar]

Haldis Fiskå Mo

20.07.2010

Tua på Sæbøneset 630 m.o.h.

Det var ikkje spådd gnistrande sommarver denne måndagen, 20 personar let seg likevel lokke med på tur til vakre Sæbønestua.
Vi var nervøse for veret tidlegare på dagen, men vi var heldige og det vart opphald heile kvelden.

Les heile

Bodil Skare

05.07.2010

Grøthaugen!

Ein lettbeint gjeng traska seg oppover ryggen langsmed Moagjølet, til eit utsyn som berre ligg der og ventar på DEG!

Les heile

[2 kommentarar]