Hjørundfjordportalen » Lokalt » Artiklar - Juli 2007 » Sport

Attende til hovudsida

Artiklar frå Juli 2007 i Sport

Mats Riise

30.07.2007

Norway Cup Nytt! –Søndag-

Det vart ein hard dag for sæbøsupporterane på sletta i går. Både jentekampen og gutekampen sto 2-2 med berre minutt igjen å spele. Les meir for å sjå korleis det gjekk.

Les heile

[1 kommentar]

Rune Sæbønes

24.07.2007

Vinn Sæbø Sæbø-cupen til helga?

Sjeldan har Sæbø hatt så store mulegheiter til å vinne si eiga turnering, Sæbø-cupen, som til helga. Laget har tidvis imponert i sjette divisjon, og leiar avdelinga. Det har også vorte trent godt sommar. Likevel, dei andre laga vil nok gje arrangørane kamp. Fotballeiar Øyvind Taklo (biletet) lovar som vanleg fin bane og godt ver.

Les heile

[8 kommentarar]

Rune Sæbønes

13.07.2007

Frode trenar for Femundløpet

- Målet er å fullføre. Høgare ambisjonar har eg ikkje denne gongen, seier Frode Holen (32) frå Sæbø. Han har no byrja hardtreninga fram mot vinterens store mål. Det 400 kilometer lange Femundløpet. Det er snakk om hundekøyring, og Frode vert den første frå Hjørundfjorden som deltek på Europa sitt største hundeløp.

Les heile

[5 kommentarar]

Rune Sæbønes

05.07.2007

Fotballaga gler seg til Sæbø-cupen

Siste helga i juli er det klart for Sæbø-cupen i fotball. Det er alt klart at Sæbø, Hovdebygda, Vartdal og Åmdal stiller. Ørsta har signalisert at det vert deltaking også på dei. Leiar Øyvind Taklo (biletet) i fotballgruppa i Sæbø IL lovar ei flott turnering.

Les heile

[8 kommentarar]

Rune Sæbønes

02.07.2007

Tabelltopp etter snuoperasjon:5-2 til Sæbø

Sæbø tek fotballferie på toppen av tabellen i sjette divisjon. Laget gjennomførte ein solid snuoperasjon mot topprival Tjørvåg måndag kveld. Laget låg under 0-2 til pause, men vannn 5-2. Sæbø-sigeren kan Ole Sunde og Kristoffer Valseth (biletet) ta mykje av æra for.

Les heile

[2 kommentarar]