Hjørundfjordportalen » Lokalt » Artiklar - Februar 2007 » Portalnytt

Attende til hovudsida

Artiklar frå Februar 2007 i Portalnytt

Tor Eirik Trandal

25.02.2007

Utilgjengelig portal

Hjørundfjordportalen var utilgjengelig ei tid, og Tussa sine kundar i Bondalen og Ørsta kunne difor ikkje kome seg inn på portalen.

Grunnen til dette var eit DoS-angrep på domeneshop sine webserverar, og dei reagerte med å sperre for enkelte ip-adresser. Nokre av disse ip-adressene tilhørte norske leverandørar.

Blokkeringa vart oppheva i natt og portalen skal no være tilgjengelig for alle igjen. Om det fortsatt er problemer med å kome seg inn på portalen ligg problemet andre plassar melder domeneshop.no.

Les heile

[2 kommentarar]

Tor Eirik Trandal

19.02.2007

Problemer med innlegging av innlegg?

Nokre har skrive til meg lettare fortvila og seier at dei ikkje har fått fram det vi så fint kallar WYSIWYG-editoren vår, eller altså den Word-liknande saken som er i det nederste feltet på artikkelinnleggings-sida.

Grunnen til at nokre ikkje får fram denne er nok at vi har oppdatert den til ein nyare versjon som forhåpentligvis er meir feilfri enn den forrige.

Om du har problemer kan du finne ei mogeleg løysing her:

Les heile

[3 kommentarar]

Tor Eirik Trandal

14.02.2007

Ein million visningar

Vi har no runda det magiske milliontalet i antall sidevisningar og det vert soleis ein merkedag for Hjøundfjordportalen.

Mange har støtta opp under portalen, og eg hadde aldri trudd at det skulle verte så mange treff her på så kort tid då eg og bror min, Håkon, starta med arbeidet med portalen.

Les heile

[5 kommentarar]