Hjørundfjordportalen » Lokalt » Artiklar - August 2006 » Portalnytt

Attende til hovudsida

Artiklar frå August 2006 i Portalnytt

Rune Sæbønes

30.08.2006

hjorundfjord.no på Sagafjord

Fredag kveld kjem hjorundfjord.no ut frå datamaskinen, og viser seg på Sagafjord Hotell på Sæbø. Der ynskjer vi å møte bygdefolk og alle brukarane av Hjørundfjordportalen. Vi tek i mot tips og råd om arbeidet med hjorundfjord.no vidare.

Les heile

[1 kommentar]

Rune Sæbønes

29.08.2006

Tusen takk for ny rekord

I kveld er vi audmjuke i hjorundfjord.no. 220 unike treff har vi hatt på eit døger. Det overgår alle vore fantasiar. Vi seier tusen takk til alle våre lesarar og brukarar, og inviterer dykk med til å utvikle hjorundfjord.no vidare.

Les heile

[8 kommentarar]

Tor Eirik Trandal

25.08.2006

Korleis leggje inn eit innlegg

Mange er nok ikkje heilt fortrulege med korleis artikkelsystemet på portalen fungerar. Difor har eg sett saman ei forklaring til alle knappane på tekstbehandlaren og døme på korleis ein brukar dei. Eg har også skrive opp eit par tips og triks som kanskje kan gjere det enklare å leggje inn innlegg.

Les heile

[1 kommentar]

Rune Sæbønes

24.08.2006

Ny rekord for hjorundfjord.no

I kveld var det 133 treff på hjorundfjord.no. Det er ny rekord, også etter at vi kom med teljaren for daglege unike treff.
I hjorundfjord.no er vi overvelda over responsen, og er også glade for at folk kommenterer sakene som vert lagde ut, i skjemt og i alvor .

Les heile

[6 kommentarar]