Hjørundfjordportalen » Lokalt » Artiklar - Mai 2006 » Lokalnytt

Attende til hovudsida

Artiklar frå Mai 2006 i Lokalnytt

Rune Sæbønes

30.05.2006

Fjelltrimmen er i gang

No er nesten alle postane i Fjelltrimmen til allidrettsgruppa i Sæbø IL utplasserte. Allereie er det godt besøk på nokre av dei mest populære. Måndagstrimmen er også i gang.

Les heile

Rune Sæbønes

30.05.2006

Sykkelløp på Sæbø

Måndag 2. pinsedag (Den 5. juni) held allidrettgruppa i Sæbø IL sykkelløp. Det vert start ved klubbhuset kl 1500, og det er både kort og lang løype pluss ferdigheitsløype for dei som vil teste sykkelferdigheitene sine etter løpet.

Les heile

Tor Eirik Trandal

17.05.2006

Bilete av 17.mai feiringa

<img src="/images/fane/thumbs/17_mai_thumb.jpg" align="right" vspace="0" hspace="10">17.mai feiringa i Hjørundfjorden er vel overstått. Her finn du mange flotte bilder frå denne dagen.

Det er enno ikkje forseint å sende inn bilete frå feiringa. Send dei til ein av kontaktpersonane for portalen og vi legg dei opp så snart som råd.

<a href="http://www.hjorundfjord.no/bildegalleri/main.php?g2_view=core.ShowItem&g2_itemId=1302" target="_blank">Bilete frå feiringa finn du her</a>

Les heile

[1 kommentar]

Rune Sæbønes

17.05.2006

Bli med på fellestur

Fellesturar i sommar

Vi held fram med trimmen. Bli med på fellesturane. Alle som har vore med på trim ynskjer vi med vidare, og sjølvsagt er nye delatakarar hjarteleg velkomne,. Det er oppmøte frå startstaden kl. 19.00.


Les heile

Rune Sæbønes

16.05.2006

17. mai i Hjørundfjorden

<img src="/images/fane1/thumbs/norskflagg.gif" width="100" alt="Flagg" align="right">17. mai-feiringa i Hjørundfjorden har tradisjonar. I dei fleste grender vert Grunnlovsdagen feira med markeringar i fellesskap. Her i Hjørundfjordportalen er vi svært interesserte i å få inn reportasjar og bilete frå feiringa i år. Det er berre å sende ein mail til kontaktpersonane for portalen, og vi skal leggje stoff og bilete ut.</div>

Les heile

Rune Sæbønes

12.05.2006

Fjelltrimmen snart klar

Her finn du litt om dei fjelltrimpostane som allidrettsgruppa i Sæbø IL vil leggje ut i år. Vi har prøvd å gje ei kort skildring av dei ulike postane. Hugs at det vert trekt ut premiar blant alle som skriv seg inn i bøkene.
Postane kjem på plass tidleg i juni. Melding om dette kjem seinare.

Les heile

[3 kommentarar]

Tor Eirik Trandal

05.05.2006

Hjørundfjord-spelet - vil vi ha det?

For ei god stund sidan kom Mathilde Vinje med eit forslag om eit "spel"... eller ei dramatisering av bygdelivet slik det var før. Som eit lite innblikk i korleis det var før i gamle dagar, med god tradisjonsrik mat, autentiske klede o.l

Denne ideen syns eg var såpass bra at eg ville framheve den litt meir slik at vi kanskje kan blåse liv i denne ideen.

Eg oppmodar alle som kan tenkje seg å ha ein finger med i spelet om å samle krefter og kome seg ut av godstolen.

Her er idéen slik Mathilde Vinje la den fram i forumet:

Les heile

[4 kommentarar]