Hjørundfjordportalen » Lokalt » Artiklar - Juli 2008 » Kultur

Attende til hovudsida

Artiklar frå Juli 2008 i Kultur

Per Urke

15.07.2008

Det trengst stadig ..

Gratulerer Sæbø med nyoppussa toalett ved ferjekaia! Det er viktig å ha dette tilbodet som ein gest over for reisande og det fortel noko om kor velkomen ein gjest er i bygda, sjøl om det ofte ein er berre på gjennomreis. På Urke saknar vi eit toalett, men kanskje det blir ei råd?

Les heile

[1 kommentar]

Eve Holen

06.07.2008

Krinsleir på Gjermundnes

11 speidarar, ein maskott og to foreldre, reiste laurdag 28. juni til fredag 4. juli til Gjermundnes på krinsleir. Her deltok vi saman med 400 andre frå Sunnmøre, pluss ei tropp frå Stryn og ei frå Vadsø.

Les heile

[3 kommentarar]

Rune Sæbønes

02.07.2008

Trandalblues - bratt og blått

Fredag og laurdag er det klart for Trandalblues. Det vert ei heidundrande musikalsk oppleving i finever. Kjell Rune Klubbenes og blueskompisane er klare til å gje folk ei blå helg.

Les heile

[4 kommentarar]

Knut Hustad

01.07.2008

Rune Sæbønes, nyeredaktøren

Mannen har halde eit utal kurs for Sunnmøre fotballkrets, mannen har vore i Frankrike under Tour de France fleire gonger, mannen har snakka med tidlegare russiske president Vladimir Putin, mannen har no vorte redaktør av ei av dei mest populære lokalavisene i Noreg, Møre-Nytt, men visste du at Rune Sæbønes også er ein kløppar til å dyrke krydderplanter?

Les heile

[1 kommentar]