Hjørundfjordportalen » Lokalt » Artiklar - Juni 2008 » Kultur

Attende til hovudsida

Artiklar frå Juni 2008 i Kultur

Ivar Svein Mo

27.06.2008

Sigmund Årseth i Ørsta

Kunstmålar Sigmund Årseth held utstilling i Ørsta på Møre folkehøgskule denne veka. Utstillinga vart opna av tidl. Ørsta ordførar og hjørundfjording- og no sjølv kunstmålar, Nils Taklo...
Utstillinga sluttar i morgon laurdag, så dei som ikkje har fått med seg denne imponerande framvisninga av kunst, kan få anledning å sjå den i kveld og i mogon...

Sjå plakat th.

Les heile

Rune Sæbønes

07.06.2008

Sindre & Geggen i teltet

Trubadurane Sindre & Geggen frå Ålesund er klare for Hjørundfjoddagane. Laurdag kveld spelar dei i teltet ved klubbhuset. Det vert båt frå og til Bjørke.

Les heile

[2 kommentarar]

Rune Sæbønes

07.06.2008

Hjørundfjorddagane er her

I dag laurdag 7. juni er Hjørundfjorddagane i gang. I to heile dagar skal fjorden, folket og kulturen i fjorden feirast. Arill Riise er klar frå scena, og utstillingane er minst på høgde med tidlegare år.

Les heile

Rune Sæbønes

04.06.2008

Sensasjonell kunstauksjon

Det vert ein sensasjonell kunstauksjon på Sæbø søndag. Då vil det under Hjørundfjorddagane verte auksjonert ut bilete av Hjørundfjorden sine fremste kunstnarar for tida med Sigmund Årseth og Arvid Urkegjerde i spissen.

Les heile

Rune Sæbønes

04.06.2008

Spennande jubileumsutstilling

Sæbø IL feirar 75 år i år, og under Hjørundfjorddagane vert det sjølvsagt markert med ei jubileumsutstilling. – Her skal folk få sjå bilete og gjenstandar som fortel om Sæbø IL si historie, seier Aleksander Riise Olsen, ansvarleg for jubileumsutstillinga saman med Yngve Frøland.

Les heile

Rune Sæbønes

03.06.2008

Arill tilbake på Hjørundfjorddagane

Etter mange års fråver er Arill Riise igjen tilbake til Hjørundfjorddagane. I jubilemsåret til arrangøren Sæbø IL vil Riise leie programmet både den 7. og 8. juni på Sæbø. Han lovar show og overraskingar.

Les heile

[1 kommentar]