Hjørundfjordportalen » Lokalt » Artiklar - Februar 2012 » Folk og bygd

Attende til hovudsida

Artiklar frå Februar 2012 i Folk og bygd

Hjørundfjordportalen Administrator

13.02.2012

– Vil gje dei eldre betre matlyst

Mange som bur på institusjon slit med dårleg matlyst. Kanskje kan eit nærare forhold mellom den som et maten og den som lagar han skjerpe appetitten.

Dette har NRK i sine toppoppslag i dag, og skulle ikkje være framand i debatten som går i Ørsta kommune, om kjøkennedlegginga ved Hjørundfjordheimen.

Bilde:Bjørn Nortun vil ha opp matlysta hjå dei eldre. Både kjøkenet og kokkane må kome nærare dei som skal ete maten, seier han.
Foto: Kristiansund kommune

Les heile

Hjørundfjordheimen Sæbø

13.02.2012

Kvardagsliv på Hjørundfjordheimen

Så er jula over og kvardagen tilbake i sine vante rutinar. Mens vi ventar på at dagane blir lenger og sola skal dukke opp over horisonten går livet sin vante gang, også her på Hjørundfjordheimen.

Les heile

Per Urke

02.02.2012

E39 er på rett veg

Diskusjonen om E39 er langt frå ferdig. Lokalavisene og Sunnmørsposten held oss med stoff om saka.

Kanskje finst det nokon som tittar innom Portalen og har den som kjelde for det nye som skjer i Hjørundfjorden. Portalen når fram over heile verda, medan avisene er vanskelegare å nå tak i - i alle fall det som ikkje er reine nyhendeoppslag.

I dag legg eg ut ei meiningsytring som kanskje kan interessere nokon. Og kommentarfeltet er alltid disponibelt.

Les heile

[1 kommentar]

Siw Lillebø

03.02.2012

Gymsalen på Sæbø

På Sæbø skule står det no ferdig ein gymsal på over 290 kvm, som vi gler oss til å ta i bruk. Elevane har brukt salen litt, og på mandag den 6. februar vert den opna for bruk på ettermidddag og kveldstid.

Les heile