Hjørundfjordportalen » Lokalt » Artiklar - Juni 2010 » Folk og bygd

Attende til hovudsida

Artiklar frå Juni 2010 i Folk og bygd

Hilde Muren

05.06.2010

Å lære seg å snikre

Barn elskar å gjere som dei vaksne, iallfall når det ikkje er å rydde. Å spikre, sage og bore er døme på slike aktivitetar som samlar små og store til aktivitet i lang tid. Det er spanande med verkty og å få gjere som dei vaksne. Dei sansemotoriske utfordringane er allsidige: rørsle, motstand og lyd. Heldige er dei som har tilgang til ei snikkarbod.

Les heile

Hilde Muren

12.06.2010

Gamle barnehagebilde del 2

Her kjem nye foto som eg treng hjelp av lesarane til portalen til kvalitetssikring av. Som før både årstall og namn. Nokre av dei avbilda lurer på om nokon veit kvar bilda er tatt. Bruk kommentarfeltet eller epost til sabobanrehage@tussa.com. Takk for hjelpa på dei førre bilda eg la ut, det er kjekt å få historikken rett.

Les heile

[4 kommentarar]

Hilde Muren

14.06.2010

Gamle barnehagebilde

Sæbø barnehage har ein lang tradisjon med årlege fellesbilde. Arkiva er no rydda, og bilda samla i eigen perm. Men her er fleire bilde der vi manglar årstal og namn på barna. Personalet har leita i sine små grå og mange namn er på plass, men vi ønskjer ein ekstra kvalitetssjekk av dykk. Når er bilda tatt, og kven er avbilda. Vi startar med desse to bilda:

Les heile

[5 kommentarar]