Hjørundfjordportalen » Lokalt » Artiklar - Juli 2008 » Folk og bygd

Attende til hovudsida

Artiklar frå Juli 2008 i Folk og bygd

Ivar Svein Mo

17.07.2008

Reisebrev frå Tyskland nr. 1

Ekteparet Kari og Bruno Hame på Sæbø, inviterar enkelte år med seg songkoret med venner og kjente på ein 12 dagars tur til Tyskland. 32 personar(inkl.sjåfør)reiste frå Sæbø tidleg om morgonen 12.juli på fyrste ferje.Vi som har fått gleda av å få være med på denne eksklusive reisa i Bruno sine heimtrakter, vil dele dette gjennom reisebrev til portalen sine lesarar ….

Les heile

[4 kommentarar]

Hilde Muren

14.07.2008

Sommar i barnehagen

Det er (har vore) mange dagar med varme og sol i barnehagen, og i staden for å kle på oss mange lag med varme og vasstette klede tar vi på solkrem og korte klede. Sommaraktivitar hentast fram frå støvete minner og blir satt ut i praksis.

Les heile

Per Urke

11.07.2008

Kva skal Øyelandet heite?

Kjært barn har mange namn! Du skal leite lenge, vil eg tru, før du finn ei bygd som har så mange ulike namn: Øye, Øyelandet, Norangdal og Norangsdal. Er det slik det vert slått fast her i portalen under fana "bygdene"?: "Øye er gardane Skylstad, Norangshol og Norang" (Etter Einar Arve Nordang).

Les heile

[7 kommentarar]

Knut Hustad

11.07.2008

Skogaløda

For nokre år sidan bygde Sæbø Grendalag ei skogaløde i Fonnvernet. Denne skogaløda bør brukast mykje meir, t.d. til kaffiturar med gjestar...

Les heile

[1 kommentar]