Hjørundfjordportalen » Lokalt » Artiklar - September 2019

Attende til hovudsida

Artiklar

September 2019

Hjørundfjordheimen Sæbø

30.09.2019

Sommar i september

Vi har hatt mykje regn men også mykje flott haustvèr i september.
Vi har kosa oss inne og ute i fine stunder.

Les heile

Hjørundfjordheimen Sæbø

30.09.2019

Haust

Tenk, so heldige vi er som kjenner ei dame som er 105 år. Ho er kjapp i replikken og på Hurtigruteturen var ho gaid innover fjorden.På dagen sin fekk ho kommunalt besøk, blomar og sjølvsagt kake.

Les heile

Tor Grunde Simonsen

25.09.2019

Strengar av ord!

Det er med stor glede - og varme forventingar - vi kan melde at 5. oktober kjem strengekunstnaren Stig Ulv og diktaren Hilde Myklebust, for å framføre deira felles prosjekt "Strengar av ord" i vår kjære dampskipekspedisjon.

Les heile

Marianne Holen

23.09.2019

Flaskeinnsamling

Handballgruppa er straks igang med en ny innsamling av flasker. Flaskeinnsamlinga er blitt en av de viktigste inntektskildene til Sæbø Handball. Inntekta går til å dekke hall-leige i Ørstahallen, regninger fra kretsen og Norges handball-forbund, cuper og etc.

Handballjentene kommer rundt og samler pant fra Bondalseidet til Øye i tidsrommet 30 september - 16 oktober. Håper dere har noe å gi vekk. Sett det gjerne ut på trappa.

Les heile

Regine Aklestad

20.09.2019

Skogskino med Ronja Røverdatter!

Skogsamfiet står klart, vermeldingane viser strålande haustver og Hjørundfjord filmteater er snart klare for haustens hovudframsyning med Ronja Røverdatter!

Les heile

Tor Grunde Simonsen

11.09.2019

Reisegalskap med Ivar Mork!

Humanist, politikar og sjølvaste "Indie-dad" på Indiefestivalen; Ivar Mork er ein mann med mange hattar. Denne kvelden kjem han for å lansere den nye boka si, "Reisegalskap 2"!

Les heile

Tor Grunde Simonsen

10.09.2019

Septemberprogrammet på Hjørundfjord Filmteater!

Ronja Røverdatter vert utsett - men vi satsar sterkt på framsyning i løpet av hausten. Sesongpremiere blir derfor ein frisk islandsk komedie, som er ein gratisframsyning i samarbeid med Forskingsdagane!

Les heile

Marie Austrheim Riise

10.09.2019

Hjørundfjord barnekor

Hjørundfjord barnekor ynskjer velkomen til eit nytt semester!
Vi øver annankvar torsdag på Sæbø bedehuset. Komande øving er torsdag 19.september kl.15.00-16.00. Frå 1.klasse og oppover.

Les heile