Crashville

Gitarist Hans-Christian Humberset, vokalist og gitar Svein Ivar Holen, bassist Tom-André Holen og bak sit Øystein Nybø på slagverk.


Crashville si plate "Fyrste Reis"  får du kjøpt her på desse lenkane

http://cdon.no/musikk/crashville/fyrste_reis-14043585

http://www.platekompaniet.no/Musikk.aspx/CD/Crashville/Fyrste_Reis/?id=CRASH01

 

Her er det distributør skriver om bandet:

"HER ER DE NYE FESTCOUNTRY-GUTTA CRASHVILLE!

DET RYKTES AT CRASHVILLE SKAPER FEST, DANS OG GLEDE SOM TIL OG MED OVERGÅR VASSENDGUTANE, SÅ FESTIVALENE STÅR NÅ I KØ FOR Å BOOKE DEM TIL SOMMEREN.

 Det Ørsta-baserte countrybandet Crashville så dagens lys under en fuktig flåtefest på Vatnevatnet en varm maikveld i 2007. Etter noen måneder med øving kom tilbudet om den første spillejobben, og etter det har det "balla på seg".

I tillegg har de fått hjelp på albumet av musikere som Thor Einar Ribe og Svein Erik Åmås (tangenter), Kurt Baumer (fele) og Stig Ulv (dobro)

I starten spilte bandet mest coverlåtar fra kjente countryartister, men i disse dager er Crashville klare til å gi ut sin første CD "FYRSTE REIS", som kommer i butikkhyllene 7. mars 2011. Og hvis noen er i tvil: Her er det festcountry hjemmehørende i elitedivisjonen!

I 2009 hadde bandet 25 ulike oppdrag, og Crashville har fyllt opp både mindre puber og store haller. Inspirasjon til musikken henter bandmedlemmene både på jobb og ellers i nærmiljøet. Og selvsagt fra andre artister.

Crashville synger på klingende Ørsta-dialekt, og musikken er inspirert av den tradisjonelle country-musikken."

 

Crashville på portalen

Crashville på Facebook

 


 

Sjå vår musikkvideo "Nyskilt" på YouTube,

http://www.youtube.com/watch?v=PMHDDEQItxM

 

Legg gjerne igjen en kommentar

 

WWW.CRASHVILLE.NO