Hjørundfjordportalen » Lokalt

Attende til hovudsida

Artiklar med "Hjørundfjord barnekor" som stikkord

Marie Austrheim Riise

11.09.2014

Til alle foreldre i Hj.fjord barnekor.

Barnekoret er godt i gang og det er kjekt å sjå så mange strålande ansikt i koret! Det blir ein flott haust med mange kjekke øvingar. Vi har fortsatt plass til fleire dersom nokon har lyst å byrje i Hj.fjord barnekor.Koret er frå 1.klasse og oppover. De er hjarteleg velkomne!

Dirigent for barnekoret, Marie Austrheim Riise, vil gjerne ha kontaktinfo for alle borna som no går i koret. Gjer vel å send meg ein epost med navn på barnet, navn på foreldre, samt tlf.nr og epostadr. til foreldre. Det er også fint å ha tlf.nr viss det skulle vere noko. På epost vil de få nyttig informasjon om øvingane gjennom hausten og viktige datoar som de må setje av. Send kontaktinfo til :

marie.austrheim@orsta.kyrkja.no

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med meg anten på epost eller på tlf: 45235996.

Mvh,

Marie Austrheim Riise
Dirigent.

Les heile

Marie Austrheim Riise

14.08.2014

Hjørundfjord barnekor!

Velkomen til ein ny haust med Hjørundfjord barnekor!

Det er duka for nok ein triveleg haust med Hjørundfjord barnekor. Dirigent Marie Austrheim Riise har siste året vore i morspermisjon men er no tilbake i arbeid. No byrjar også barnekoret i Hjørundfjord opp att, og det blir ein særs spanande haust der barnekoret får ta del i eit stort syngjespel som skal framførast siste helga i november, i Ørsta kyrkje. "Høyr kor kyrkjeklokka lokkar".

Les heile

Marie Austrheim Riise

23.08.2012

Hjørundfjord Barnekor

Hjørundfjord Barnekor!

Hausten er komen og Hjørundfjord Barnekor gler seg til eit nytt år! Likar du å synge? Bli med i koret! Frå 1.klasse og oppover.

Les heile