Hjørundfjordportalen » Lokalt

Attende til hovudsida

Artiklar med "Frå Hjørundfjord" som stikkord

Per Urke

21.01.2015

Godlydord frå "Nytt i Uka"

Det er ikkje alle som veit at avisa med størst opplag her i fylket, heiter "Nytt i Uka" og kjem ut kvar onsdag. Dekningsområdet er området mellom Storfjorden og Romsdalsfjorden + Sykkylven. At redaktøren Eldar Berg har røter frå Urke og at forrige redaktør, noverande kommentator Reidar Skarbø har solid forankring på Skarbøen, gjer ingen skade. Tvert imot.

Les heile

[1 kommentar]

Ivar Svein Mo

11.12.2014

Frå Hjørundfjord "Årsskrift 36"

Boka "Frå Hjørundfjord" er utgjeve av Hjørundfjord sogelag og er ei årbok som kjem ut i desember kvart år. Ei hovudmålsetjing for skriftstyret er å ta vare på minne frå folkelivet og såleis knyte band mellom folket før og no. Også i år er ei ny bok klar og i same gode kvalitet som den alltid har vore...

Les heile

Ivar Svein Mo

20.10.2014

"Frå Hjørundfjord" i rute

Skulle nokon lure på korleis det går føre seg å produsere ei ny årbok i Sogelaget kvart år, så ta deg tid og sjå på denne artikkelen. Det er ikkje nokon dyster gjeng som er samla, men det er humor og god mat og drikke...
Ikkje misforstå, for humøret kjem av rein arbeidsglede og sosialt samvær...

Les heile

Hjørundfjordportalen Administrator

16.12.2011

FRÅ HJØRUNDFJORD Årskrift nr.33

Frå Hjørundfjord er utgjeve av Hjørundfjord sogelag og er ei årbok som kjem ut i desember kvart år. Ei hovudmålsetjing for skriftstyret er å ta vare på minne frå folkelivet og såleis knyte band mellom folket før og no. Også i år er ei ny bok klar og i same gode kvalitet som den alltid har vore...

Omslagsbiletet er snøkledde Jønshorn (foto: Kari Årsnes)

Les heile

Hjørundfjordportalen Administrator

03.12.2010

FRÅ HJØRUNDFJORD Årskrift nr.32

Ei ny årbok frå skriftstyre i Hjørundfjord sogelag er no klar i handelen og den har nr.32 i årskriftsamlinga. Jarle Walseth er den faste redaktøren, ilag med seks andre svært skrivekyndige personar.

Prisen er Kr. 200,- og kr. 250,- inkl. frakt om du vil ha årsskriftet tilsendt.

Framsidebilete på boka er Våridyll ved Raudeneset. Vakre Stenes speglar seg i Norangsfjorden.(Foto Jørn Kjersheim)

(alle bileta kan klikkast på for stor størelse)

Les heile

Hjørundfjordportalen Administrator

04.12.2009

Årsskrift nr.31- Hjørundfjord sogelag 2009

Den årvisse årboka frå skriftstyret i Hjørundfjord sogelag, er no i handelen og klar for å finne under mange juletré til denne jula også.

Prisen er Kr. 200,- og kr. 250,- inkl. frakt om du vil ha årsskriftet tilsendt.

Framsidebilde på boka er frå Urke.

Les heile

Rune Sæbønes

30.11.2006

Frå Hjørundfjord, nr. 28, er i handelen

Frå Hjørundfjord, årsskriftet til Hjørundjford Sogelag vil fredag vere i handelen. Årsskrift nummer 28 er innhaldsrikt, og tek særleg føre seg næringssoge i fjorden. Igjen har skriftstyret ved redaktør Jarle Walseth truleg levert ein bestseljar.

Les heile

Johannes Halland

12.12.2005

Årsskrift 27 er ute

Vil du kjøpe årsskriftet så skriv til Hjørundfjord sogelag v/Jarle Walseth, 6165 Sæbø, eller send e - post til: jarle.walseth[krøllalfa]tussa.com. Årsskrift 27 er på 262 sider og prisen er 150 kr.

Les heile