Hjørundfjordportalen » Lokalt

Attende til hovudsida

Artiklar med "Fotball" som stikkord

Siw Lillebø

13.06.2010

Fotball, fotball og fergekø

I dag har vi vore i Dalsfjorden på fotballturnering, grunna fråfall vart vi berre 7 spelarar i dag. Men det gjekk KJEMPE BRA. Når 6 lag med spelarar og foreldre skal reise med samme ferge til Lauvstad vart det kø, og nesten alle fekk vere med ferga.

Les heile

[3 kommentarar]

Siw Lillebø

01.06.2010

Ein aktiv dag på Sæbø stadion

I dag har det vore både trening og turnering på fotballbana. Og alt i regi av Barneidretten på Sæbø som denne sesongen har nesten 40 kjekke fotballspelarar i aksjon.

Les heile

Siw Lillebø

08.05.2010

Fotball heile dagen

I dag har det vore fotball heile dagen. Alle 4 laga til Barneidretten på Sæbø har vore på bana i dag. Nokren i Ørsta, nokren på Hødd og 2 lag i Volda. Resultata har variert, men det har blitt skåra mange mål.

Les heile

[2 kommentarar]

Siw Lillebø

03.06.2009

Fotballturnering

Idag har vi arrangert turnering for gutar 9 år her på Sæbø. Sjølv om vèret ikkje var det beste så var innsatsen både på banene og på sidelinjene god.

Les heile

[1 kommentar]

Tor Eirik Trandal

27.09.2006

Fritidsbruken på Sæbø

Når elevane på Sæbø-skule ikkje er på skulen, sit dei som regel ikkje i ro. Dei er ute og gjer aktivitetar som fotball, bading, handball, sykling og nokre held seg jamvel i form ved å jogge. Som oftast er ballbingen staden dei fleste samlast…

Tekst/foto: Sara Konstanse

Les heile

[10 kommentarar]