Hjørundfjordportalen » Lokalt

Attende til hovudsida

Artiklar med "Fest" som stikkord

Sæbø Grendalag

22.08.2014

Bygda-julebord Laurdag 29 november

Set av laurdag 29 november til Bygde-julebord. Vi skal få det fole kjekt på Hotell Sagafjord. Velkomne til "bygdafolk", "fjordafolk" og venner:)

Les heile

Rune Mo

07.10.2010

Fårikålfest på Grendahuset

Bondalen Grendahus PL inviterer til fårikålfest på Grendahuset 23. oktober 2010 kl.20.00. Påmelding innan torsdag 21.10.2010. Bruk lista som ligg på Bellingen

Vi serverer tradisjonell fårikål middag basert på kortreist mat, det vil seie sauder som har gått i bondalsnaturen. Kjell Frøland er levlandør av 2 fine lamb som no ligg i frysaren på grendahuset. Kristine Godø er kokk og skal koke maten på laurdag. Det vert dans og mykje godt å drikke. Som dykk skjønar må vi ta opp maten frå frysaren på torsdag og då må vi vete kor mange som kjem.

Les heile

Ivar Svein Mo

27.10.2008

Haustfesten vart ein kjærkomen suksess.

Styret i grendahuset har hatt ansvar for den store oppgåva å tette torvtaket på Bondalen grendahus i sommar, og no er alt i orden, og det vart på tide med ein skikkeleg haustfest. Dei kontakta Åge Nybø om han kunne syte for god musikk og der var svaret enkelt og greit; skaff folk og gje dei mat, så skal eg få dei i stemning!
Bilet th.:Laurdag 25.oktober 08 leverte Åge som han hadde lova, med stor suksess....

Les heile

[1 kommentar]