Hjørundfjordportalen » Lokalt

Attende til hovudsida

Artiklar med "Eidskyrkja" som stikkord

Knut Hustad

08.03.2010

Eidskyrkja (II)- 1482 m, frå Grøndalen

Etter påske er fjellturen til Eidskyrkja frå Austefjorden og Skinnviksetra ein av dei mest populære, men har du prøvd rundturen Grøndalen - Eidskyrkja - Skinnviksetra - rv. 651?

Les heile

Hildegunn Mork

24.12.2008

Sommarski 1482 moh.

Eg treng ikkje reise langt av gare for å få snøv under skina midt på sommaren. Dei ferraste av oss tenkjer i dag på sommar,grøne markar, blå himmel og "lette" føter som traskar seg oppover lia med skina festa godt på sekken før ein når snøkanten nokre hundrede høgdemeter lengre oppe. Om nokre timar står gryta med pinnekjøtt å dampar på ovnen, om nokre dagar er enda ett år omme, om nokre dagar/veker er det tid for ein ny tur, om nokre .........

Les heile

[1 kommentar]

Stig Helset

13.05.2008

Nordveggen på Lissje Eidskyrkja

Etter mykje hardkøyr i fjellet denne våren, var eg eigentleg berre ute etter litt lett restitusjonstrening, og hadde blinka meg ut Kyrkjefjellet som morgontur. Men når eg kom opp på Skinnviksetra, la eg merke til ei uimotståeleg linje i Nordveggen på Lissje Eidskyrkja. Dermed endra eg litt på planane og kursen.

(Etter spørsmål frå Johan Hustadnes har eg no lagt inn nokre kommentarar og bilete for dei som er interesserte i rennekøyring).

Les heile

[4 kommentarar]