Hjørundfjordportalen » Lokalt » Olsok på Alpehytta på Standaleidet

 

Aktivitetskalender
Bildegalleri
Forum
Gjestebok
Søk


Annonser

Annonse

Annonse

Olsok på Alpehytta på Standaleidet

Hyggeleg samkome på Alpehytta laurdag 29. juli kl. 15-19. Sal av rømegraut, vafler, kaffi, pølser og brus. Forteljingar og Olavsegner. Alle velkomne!

Ds Furenak as , Vartdal v/Brit og Aage Aarseth er nye eigarar av Alpehytta og Geithornhytta på Standaleidet. Brit er blitt hyttevertinne, kjekt å ta imot gjester frå fjern og nær. Har hatt mange overnattingsgjester i heile vinter, litt stillare i juli, men i august og september og uti oktober er det snart fullbooka.

Ser at selkapslokalet i Alpehytta er populært. Her har vore utleige til årsmålsdagar, konfirmasjon, venelag, minnestund, lag og org, firma m.fl. I selskapslokalet kan det dekkast til 30 personar. Kjøkkenet er velutstyrt med stim oppvaskmaskin, stort kjølerom, induksjon kokeplate, 2 steikeomnar, frysar. Stor terrasse med sittegrupper. På terrassen er det og jacuzzi. Begge hyttene kan leigast ut i lag eller kvar for seg. I Alpehytta er der 6 overnattingsplasser, i Geithorn 11. Dei som ønskjer får framlagt sengetøy. Leigar ordner seg sjølv. Dusj og toalett, vaskemaskin, tørkeskap,Tv, internett i begge hyttene. Romsleg stove med kjøkken i Geithorn. Stor terrasse også her.  Romsleg uteplass med bålpanne ovanfor hyttene.

Kan køyre til døra for avlessing.  Stor parkeringsplass nedanfor hyttene. Rullestolrampe inn til terrassen og til lokalet på Alpehytta.

Alpehytta har løyve for matservering, men ikkje for alkoholservering. I enkelte høve kan vi ta på oss matservering, men vanlegvis ordner leiger seg sjølv. Internett tilkobling i begge hyttene. I Alpehytta stor TV-skjerm med internett tilkobling for møter, konferanser, skape m.m. 

Utleigar ønskjer og at Alpehytta skal verte ein samlingsstad for hytteeigarar i nærområdet, for bygdefolk frå båe sider av Standaleidet o.a.. Derfor denne samkoma i samband med Olskofeiringa. Attåt grauten får vi høyre forteljingar og Olavssegner.

Alle hjarteleg velkomne!  Sjå vår heimeside: www.alpehytta.no   Kontakt: britaa22@gmail.com   mb. 99155472

Lagt inn av
25.07.2017 12:43

Skriv kommentar:

Tittel:

Kommentar:

Du kan registrere deg som brukar av portalen med å klikke her.

Stikkord

Stikkord gjer det lettare å finne fram til stoff som er i ditt interesseområde. Du kan trykkje på eit stikkord for å få fram innlegg som liknar på dette.

Sponsorar

Annonse

Annonse

Annonse

Aktivitetskalender

19.aug.
(Sæbø kai)
20.aug.
(Sæbø kai)
21.aug.
(Klokkura/Tryvatna)
26.aug.
(Sæbø kai)
27.aug.
(Hjørundfjord kyrkje)
(Sæbø kai)
28.aug.
(Bondalsbakken.)

Nettstadskart/Sitemap  Kontakt/Contact  RSS  Rapporter feil
Hjørundfjordportalen er laga av Tor Eirik og Håkon Trandal
Statistikk

1041 registrerte brukarar, 0 medlemmar online, 28 gjestar

Flest medlemmar online: 16 stk - 01.10.2009
Flest gjestar samstundes: 421 stk - 01.06.2011

456 besøk idag.

4046 besøk - 28.06.2016
2569212 besøk og 21865273 visningar totalt