Morsdagbuffet
Klikk på plakaten

Sagafjord Hotell ønsker å være eit hotell med tilbod til lokalbefolkninga, like godt som å være eit kurs og konferanse og turisthotell. Sidan vi har fått signal om at vi har vore lite flinke med informasjon til folk flest, om opningstider og kva som hender på hotellet, vil vi ta dette til oss og prøve å gjere noko med det, seier Steffen Wille Ytterstad i resepsjonen på hotellet.

På søndag 10. februar er det morsdag og då vil vi spesiellt invitere alle til "Morsdagbuffet".

Det vi på Sagafjord Hotel vil med morsdagsbuffen, er å gi bygdefolket eit tilbud om å kome seg ut og få feire morsdagen. Vi starter kl.13.00 og avslutter kl.16.00

Menyen er kald og varm buffet med so godt som alt mogleg. Fisk, kjøtt, kylling, spekemat, salatar m.m

Mats Axelsson

Kokken, Mats Axelsson, ønsker velkommen til Sagafjord Hotel på morsdagen.

I den rikhaldige menyen har kokken Oksesteik, Svinesteik, Poteter, Kyllinglår,
Hamburger, Kokt laks, Røykt laks, Pastasalat, Spekemat, Div salater, Dessert m.m

Håper mange vil finne vegen til hotellet søndag og ønsker nokon bordbestilling så er det berre å ringe resepsjonen, så ordner vi det.

Vi står til teneste, avslutter Steffen.

mamma_morsdag clip_image004

 iaagbcgcwww.sagafjordhotel.no