Vi har no starta på vårsesongen og vi ser stor framgong, spesielt i forsvar. Orkanger trudde nok dei skulle få ein lett siger, men der tok dei feil!

I dag ville jentene og etter ein kjempeomgang der dei leia fleire gongar kunne dei gå til pause med resultetet 12 -13.

Orkanger 2

Silje har skåra og målvakta til Orkanger ser fortvila etter ballen..

Orkanger 3

Else Marie i farta, blir hekta og

Orkanger 13

er ikkje heilt blid på dommaren som ikkje bles for frikast..

Orkanger 6

Marthe er endeleg speleklar og var farleg på ving.

Orkanger 10

Time out og gode råd!

Orkanger 11

Domarane var rause med 2 minutta til Malene noko som enda med eit uforståande, (og ikkje fortjent etter mi meining), raudt kort 11 minutt ut i andre omgong.  Dermed måtte vi spele resten av kampen utan ein veldig sentral spelar.

Liv Grete hadde ein god kamp i mål.

Jentene kjempa som løver og med ei litt skada Else Marie i tillegg til at Malene var ute seier vi oss fornøgde med kampen!  Orkanger rykte litt frå i sluttminutta og resultatet vart 24 -31 etter ein god og spennande kamp.

Orkanger 9

I dagens kamp var det forsvaret som fungerte best og når vi no på neste kamp får både angrep og forsvar til å fungere maksimalt trur vi på siger!

Kampen var prega av laginnsats og vilje! Flott!