Oppstillinga til start var følgande: Elias Holen i mål, kristian, Olai, Eivind, Hendrik, Stian, Glen, Elen var spelarane klar til og levere. det var ein rolig start for begge som spelte likt dei første ti minutta, men like etter starta Sæbø og ta over kampen.

Ut av intet dokka Kristian Straume opp og klinka inn 1- 0 for Sæbø, og like etter var han frampå igjen for og sette inn 2 - 0. på eit frispark litt seinare var Stian nær og sette inn 3 -0 men ballen gjekk i treverket og resultatet var enda 2 -0 . Det var lite og gjere for Elias denne omgongen, men det som kom handla han mesterligt.

DSC00057

Laga gjekk til pause med 2 - 0 som var ein drøymestart for sæbø.

I pausa stilte Yngve opp med ein liten "pepptalk" og etter ein kjapp gjømongong av taktikk var Sæbø klar for andre omgong.

forandringane til etter pause var at Elen Holen bytta plass med keeper Elias.

På bilde nedanfor ser du avansert oppvarming av keeper Elen.

DSC00066

Alereide fem minutter ut i andre omgong var Sæbø klart det beste laget, og med  eit fint mål av Eivind Dimmen vart resultatet 3 - 0 for Sæbø. Volda datt bakpå og  sæbø forsatte og presse hardt som resulterte i mål, det var tomålskårar frå  første  omgong som var tilbake for og sette inn 4 -0 for sæbø. og like etter på kom 5 -0  av Olai Eikrem Riise, og spikaren i kista kom av Hendrik Mo som satte inn  6 -0.  Elen hadde lite og gjere denne omgongen og sluttresultatet vart utrulige  6 -0 for  sæbø som storspelte på det kunstige graset i volda. Med hardtarbeidande  forsvarar som Glen robin Hustad var det  god hjelp til og halde nullen for Sæbø.

Her er noken bilde for resten av kamepen, og med en fornøgd trenar Yngve Frøland var dette ein kamp som alle kunne vere nøgde me. Med trufaste suportera ved sidelinja var de god steming.