Søndagens kamp var ein kamp jentene måtte vinne for å avansere til 3. div. Litt nærvøse kanskje..

Kampen starta med eit raskt mål til Haram der Haram hadde føringa i førsta halvdel av første omgang. Etterkvart som Sæbø/Åmdal-jentene fekk nervane under kontroll halte dei innpå og resten av omgangen brukte jentene til å hente inn leiinga til Haram.

mot Haram 24

Haram prøvar å lure oss og klarar det nesten..

mot Haram 1

Haramspelarane var store, sterke og  eldre enn oss men vi er ikkje heilt hjelpelause vi heller..
Karoline, Tiril, Sara, Else Marie og Rebekka i forsvar.

mot Haram 3

Liv Grete har snappa ballen og startar opphentinga..

mot Haram 19

og lobbar over målvakta..

Etter ein spennande siste halvdel av første omgang kunne jentene gå til pause med leiinga 15-13 og ein fot i 3.divisjon!

Andre omgang starta jevnt men vart aldri spennande. Jentene spelte kjempegodt både i forsvar og i angrep, mange fine pasningar med fint samspel og flotte enkeltprestasjonar vart viste fram.
Og ikkje minst hadde Rebekka ein kjempegod kamp i mål!

mot Haram 7

Torill hadde mange fine rush som gav resultat!

mot Haram 11

Liv Grete er i farta igjen men

mot Haram 12

blir effektivt stoppa..

Sluttresultatet vart:

resultat

55 eller 35-27.. Tavla i Ørstahallen er som ei gåte, men det er ingen tvil, dommarane og sekreteriatet har gjordt jobben sin.
Vi vann 35-27 og er klare for opprykk!

Desse var med på kampen mot Haram:

Rebekka Stokke, Monica Krøvel, Liv Grete Stokke (6 mål), Tiril Holen (2), Malene Aambakk (11), Torill Haugen Øye (4), Anette Mork (4), Sara Årseth, Else Marie Stokke (3), Elisabeth Melle (1), Karoline Stokke (1), Elisabeth Brekke, Sunniva Aarseth (3) og Kathrine Brekke.