J18/Damelaget spelte i kveld handballkamp mot Stranda.Kampen starta litt famlande med eit lite overtak til Stranda, men etterkvart kom jentene i siget og tok leiinga.
Våre jenter var klart best i angrep men var litt svake i forsvar i første omgang.
Etter 20 min ut i første omgang var stillinga 9-5 og klar leiing til oss og
til pause leia jentene med 4 mål (12-8 trur eg..)

mot Stranda 4

Kimberly, Else Marie, Anette og Liv Grete i angrep.

Andreomgongen fortsatte i same spor, Sæbø/Åmdal i leiinga med Stranda 4-6 mål bak i heile omgangen.
Forsvaret vart mykje bedre og nesten alle jentene sette seg på skoringslista noko som er veldig bra og som gjer laget "farlegare" for motstandarane.
Fortsett slik jenter!

Desse var med i dag: Rebekka Stokke, Liv Grete Stokke (4), Tiril Maria Holen (1), Malene Aambakk (4), Anette Mork (9), Sara Årseth (3), Else Marie Stokke (1), Elisabeth Melle (2), Karoline Stokke (3), Kimberly-Mari Colclogh og Elisabeth Brekke (2).