DSCN1172

- Eg skåra to, seier Marius Riise (t.v.) til Jomar Leknes og Kai Arne Skår. - Ja, men vi skåra også, seier dei.

Sæbø hadde altså tre tap på rad før kampen mot Kvamsøy. Laget opna slik laget har gjort dei siste kampane, litt puslete. Etter kvart tok Sæbø grep om kampen, og det ar fortent at Jomar Leknes gav Sæbø leiinga etter atten minutt. Han sprang igjennom på ein flikk frå Marius Riise.

Kvamsøy utlikna eit kvarter på pause på eit kunstmål, då ein angripar lobba akkurat der han skulle lobbe for å overliste Martin Liaskar i Sæbø-målet.

I andre omgang var Sæbø det førande laget. Midtveges i omgangen gav Kai Arne Skår Sæbø leiinga på eit knallhardt skot frå skrått hald. Han vende med ein mann i ryggen, og skaut i lengste hjørnet for målvakta.

Marius Riise auka til 3-1 fem minutt for slutt på ei gjennomløping, før Kvamsøy reduserte til 2-3. I kampens siste minutt kom Marius Riise igjennom igjen, runda målvakta, og skaut ballen i ope mål.

Dermed vart det siger 4-2 for Sæbø. Opprykkshåpet lever enno for Sæbø, men det er ikkje altfor stort. Åheim/ÅVK2 må avgje poeng i begge sine siste kampar, og Sæbø må slå Bergsøy2 i sin siste kamp den 30. september på Sæbø stadion skal Sæbø få kvalifiseringsplass. Åheim/AVK2 skal møte Bergsøy 2 og Moltustranda.